Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ιστορία μας

Η σημερινή επιτυχία μας έχει τις ρίζες της στην παράδοση!

Μέσα από την παράδοση, την ιστορία και τις ικανότητες των ανθρώπων μας που περάστηκαν από γενεά σε γενεά , υφαίνουμε ένα σταθερό μέλλον .
Κατά την διάρκεια του χρόνου, έχουμε υφάνει μαζί με τα λεπτά νήματα της γνώση, ότι καλύτερο γίνεται στον τομέα της πετσέτας και του μπουρνουζιού.
Η παράδοση της πετσέτας είναι η ιστορία της οικογένειας Κλωτσοτήρα μια ιστορία που ξεκίνησε από το 1910 και την διατηρεί έως σήμερα , η μεγάλη αγάπη για την κλωστοϋφαντουργία .
Όλη αυτή η συσσωρευμένη γνώση του βαμβακιού και της επεξεργασίας της πετσέτας, καθιστούν την εταιρεία μας ως την πιο ανεγνωρισμένη εταιρεία στην ιστορία της πετσέτας.
Η Κλωτσοτήρας Company έχει αναπτύξει κατά την διάρκεια των ετών μια εξαιρετική υφαντική εμπειρία, που εξυψώνει την δημιουργικότητα και φαντασία έχοντας στραμμένα τα μάτια της στις σύγχρονες τάσεις και τις διακοσμητικές προτιμήσεις.

Αυτή τη στιγμή με την 4η γενιά, η ιστορία της εταιρείας μας περήφανα ξεπερνά τα εκατό χρόνια. Το σημερινό management είναι άνθρωποι που δουλεύουν με υψηλά standard ποιότητας και ανοίγουν νέες πόρτες στις διεθνείς αγορές .Τα χιλιάδες άτομα που εργάζονται, σε επαγγελματικά πλυντήρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές, ιαματικά λουτρά και πολλά άλλα, βασίζονται καθημερινά στα προϊόντα μας.

Ένα τμήμα της επιχείρησης μας είναι ο ξενοδοχειακός τομέας με κύρια προϊόντα τις πετσέτες προσώπου, πετσέτες μπάνιου, ταπέτα μπάνιου, μπουρνούζια, τα σεντόνια, παπλώματα, μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια , τραπεζομάντηλα πετσέτες κουζίνας και άλλα πράγματα.

Το όραμά μας & η αποστολή μας

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί και «λειτουργεί» με στόχο να παρέχει στους πελάτες μας την μεγαλύτερη αξία για τις επενδύσεις σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα
Είμαστε υπερήφανοι για την κατασκευή εξατομικευμένων κλινοσκεπασμάτων και πετσετών που σχεδιάστηκαν από ανθρώπους που έχουν τεράστια εμπειρία στον κλάδο των υφασμάτων και της υφαντουργίας για σχεδόν τέσσερες γενιές

Προσφέρουμε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας εξατομικευμένη προσοχή, κατανοητή διαβούλευση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το εμπορικό σήμα της επιχείρησης σας, συνδυάζοντας τα χρώματα, και το πιο σημαντικό, το σχέδιο είναι πραγματικά μοναδικό στη γραμμή σας. Εγγυόμαστε γρήγορη, αποτελεσματική και έγκαιρη παράδοση προϊόντων από το εργοστάσιο μας μέχρι τις πόρτες των εγκαταστάσεών σας. Δεσμευόμαστε, να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά στην εντατική χρήση, άριστη εξυπηρέτηση , και ως κατασκευαστές, μπορούμε να προσφέρουμε όχι μόνο ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και εύκολα προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων κάθε ξενοδοχειακού συγκροτήματος, ανεξάρτητα από την ποσότητα των προϊόντων. 

Απευθυνόμεθα σε ξενοδοχειακές μονάδες που κυμαίνονται από 2 * έως 5 *, Boutique hotels , AirBnB, Yacht, ξενώνες, μονάδες κοινωνικής φροντίδας, νοσοκομεία , αθλητικούς συλλόγους , εστιατόρια και τροφοδοσίες. 

Η εταιρεία μας διαθέτει σήμερα περισσότερα από 70.000 τετραγωνικά πόδια από χώρους κατασκευής και αποθήκης για να καλύψει τις αγορές. Δεν πωλούμε μόνο προϊόντα, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και παρέχουμε, με πάθος, επαγγελματικές υπηρεσίες για την κάλυψη των πιο συγκεκριμένων απαιτήσεων!

  • Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.